دانشجویان دانشگاه یزد در جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی موفق به کسب رتبه شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۵۵۰

دانشجویان دانشگاه یزد در جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی موفق به کسب رتبه شدند

دانشجویان دانشگاه یزد در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» در رسته‌های کاریکاتور، گرافیک و صفحه‌آرایی به ترتیب موفق به کسب شدند.

دانشجویان دانشگاه یزد در جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی موفق به کسب رتبه شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه یزد در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» در رسته‌های کاریکاتور، گرافیک و صفحه‌آرایی به ترتیب موفق به کسب رتبه‌های اول و دوم این جشنواره شدند.


امیرحسین حاتمی‌زاده دانشجوی این دانشگاه در رسته کاریکاتور با اثری با عنوان«connect to uni» موفق به کسب رتبه اول دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» شد و مورد تقدیر قرار گرفت.


سپهر صفایی دیگر دانشجوی دانشگاه یزد نیز در رسته گرافیک و صفحه‌آرایی با عنوان نشریه راهبرد موفق به کسب رتبه دوم این جشنواره تیتر ۱۲ شد.


در این جشنواره، ۲۸۲۷۱ نشریه و اثر در ۲۶ رسته برای بررسی و احراز شرایط ورود به فرایند داوری، از سوی تیم غربالگری جشنواره مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد، ۲۳۷۸۹ نشریه و اثر وارد مرحله اول داوری شد و پس از آن، ۹۵۷ اثر (۳/۴ درصد کل آثار شرکت کننده در جشنواره) از ۹۳ دانشگاه با کسب امتیاز لازم به مرحله نهایی راه یافت و در پایان ۲۰۳ اثر به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.


شایان ذکراست، این جشنواره به صورت نیمه‌حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تهران و برخی از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار